avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua,
Am o hotarare judecatoreasca defintiva de evacuare a paratului din imobilul-casa de locuit al reclamantilor. Mentionez ca partile implicate locuiesc la tara( casa la curte.) Reclamantul nu vrea sa plece de bunavoie, drept pentru care, din cate stiu trebuie angajat un executor judecatoresc pentru a-l evacua.

As dori sa imi spuneti daca asa se procedeaza si daca da, care ar fi costurile pt angajarea unui executor judecatoresc in aceasta situatie. As dori sa imi suneti daca reclamantii care sunt: pensionar si celalalt nu are venituri de vreun fel, ar putea beneficia de costri mai scazute pt executarea paratului.

Multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2012
roxanadumitru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:14, 21 Iunie 2012
Executorul judecatoresc pentru materializarea titllului executoriu va dispune desfasurarea etapelor procedurii de executare silita a hotararii de evacuare
Onorariul de executare silita difera functie de fiecare executor judecatoresc
Avand in vedere ca procedura de executare silita este unica-fara exceptii sau derogari,
normele in vigoare nu prevad facilitati pentru anumite categorii de creditori sau debitori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc? MaraToaderia20 MaraToaderia20 Cine plătește punerea în posesie, cheltuielile de judecată și onorariul executorului judecătoresc?? Bună seara. În urma unui proces de ieșire ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva hecla hecla Pentru inceput as dori sa va multumesc inca odata pentru raspunsurile pe care le-am primit pana acum si daca se poate as mai abuza de cunostintele ... (vezi toată discuția)
Renuntare la executare- cine plateste onorariul ? mariuss.i mariuss.i daca banca isi retrage cererea de executare silita de la executorul judecatoresc in urma unei intelegeri amiabile cu aceasta,cine va plati taxele de exceutare ... (vezi toată discuția)