avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general model de adeverinta care insoteste
Discuție deschisă în Contabilitate în general

model de adeverinta care insoteste

contractele de prestari servicii
Am incheiat pe firma un contract de prestari servicii cu o persoana fizica.
Am inteles ca am nevoie de o adeverinta sepnata de respectiva persona care sa faca dovata plati.
Unde gasesc un model?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters44647 , utilizator 21:31, 7 Ianuarie 2009
Ce presteaza persoana? si ce adeverinta trebuie sa semneze? fiti mai explicit(a).
Cred ca este vorba despre adeverinta de venituri necesara obtinerii indemnizatiei pentru cresterea si ingrijirea copilului. ;)
Este voba de un contract de prestari servicii. In care persoana ofera niste servicii...consultanta sa zicem sau face o pagina web sau conduce o masina pt o luna de zile. Il platesc pe om conform contractului. Am nevoie si de o chitanta care sa dovedeasca plata in contabilitate?
Intre o persoana fizica si una juridica sugerez contract de management cu retinere la sursa ..impozit 16%... se inreg la adm . financiara (managerul intocmeste declaratia 020 ). In momentul in care se efectueaza plata se intocmeste stat (statul nu se depune la ITM) ..in care se evidentiaza in declaratia 100 si se vireaza la stat lunar pana pe 25 ale lunii la care face referire impozitul de 16%. Sper ca am inteles corect speta .
Se pare ca imi trebuie dispozitie de plata. Cum este cea de aici [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit conventie civila gab. gab. imi puteti spune daca trebui sa inregisrez un contract de prestari servicii intre o s.c. si o p. f.(nu p.f.a.) la finante? de unde iau decizia de impunere? (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari servicii Neiyre Neiyre Am inteles de la ITM Bucuresti ca la Administratii de proprietari nu pot angaja zilieri pentru lucrari ocazionale, desi in lege am citit altceva. O inspectoare ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa 10% bviorica bviorica daca sunteti dragut am un contract de agent intre mine si o banca ,ulterior acestui contract banca mi-a transmis ca nu vor fi virate comisioanele in contul meu ... (vezi toată discuția)