avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate alocatia copilului de 15 ani
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

alocatia copilului de 15 ani

Sotul meu a fost nevoit sa plece urgent in delegatie pt. 3 sapt. timp in care a sosit acea alocatie f. mare a copilului, dar care acea alocatie suplineste meditatiile la 2 ore de lb. romana. Posta, nu vrea sa-mi dea aceasta alocatie pe motiv ca, nu sunt titular.
Chiar pot pierde acesta suma sau copilul cu cartea de identitate poate sa-i ridice?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:35, 22 Iunie 2012
Copilul este titularul alocatiei, deci el ar putea sa ia alocatia.
Multumesc pt. raspuns, dar cei de la posta sunt refuza cu inversunare, dar nu-i las!!!
Titular pe talon e tatal, posta nu-i va da dvs sau copilului. Cand se va intoarce tatal din delegatie, va face cerere sa-i mai trimita o data.
Pt viitor puteti face cerere sa schimbati beneficiarul sau sa ii primiti intr-un cont bancar ( sa va faceti card)
Multumesc, stiu, ii voi deschide un cont unde sa primeasca acesta suma modica ( sotul, cand va veni).Dar tot nu inteleg, cum, nu poti accepta sa acorzi, nu mie ca mama ( ca-i cheltui pe...), ci copilului, pe baza C.I., avand in vedere ca acei banuti ii apartin.
Cu respect!
Postasul nu acorda, elibereaza o suma trimisa, titularului pe baza buletinului/ cartii de identitate.
Nu are voie sa procedeze in alt mod, nu are motive sa riste sa fie dat afara sau mai rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu copil in timpul divortului rozaliaersek rozaliaersek Buna ziua.Am a nelamurire.Am inaintat divortul prin acord in instanta in data de 07.06.2013 dar ma tem ca divortul nu se va finaliza in curind,nu ne-au dat ... (vezi toată discuția)
Alocatie Ami1234 Ami1234 Cum pot afla dacă alocația a fost ridicată? Alocația vine la domiciliul tatălui copilului și el îmi zice ca nu a ridicat-o dar nici nu vrea sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe card VeneraM VeneraM Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)