Sotul meu a fost nevoit sa plece urgent in delegatie pt. 3 sapt. timp in care a sosit acea alocatie f. mare a copilului, dar care acea alocatie suplineste meditatiile la 2 ore de lb. romana. Posta, nu vrea sa-mi dea aceasta alocatie pe motiv ca, nu sunt titular.
Chiar pot pierde acesta suma sau copilul cu cartea de identitate poate sa-i ridice?
Va multumesc!
Titular pe talon e tatal, posta nu-i va da dvs sau copilului. Cand se va intoarce tatal din delegatie, va face cerere sa-i mai trimita o data.
Pt viitor puteti face cerere sa schimbati beneficiarul sau sa ii primiti intr-un cont bancar ( sa va faceti card)
Multumesc, stiu, ii voi deschide un cont unde sa primeasca acesta suma modica ( sotul, cand va veni).Dar tot nu inteleg, cum, nu poti accepta sa acorzi, nu mie ca mama ( ca-i cheltui pe...), ci copilului, pe baza C.I., avand in vedere ca acei banuti ii apartin.
Cu respect!
Postasul nu acorda, elibereaza o suma trimisa, titularului pe baza buletinului/ cartii de identitate.
Nu are voie sa procedeze in alt mod, nu are motive sa riste sa fie dat afara sau mai rau.
Alocatie
Ami1234
Cum pot afla dacă alocația a fost ridicată? Alocația vine la domiciliul tatălui copilului și el îmi zice ca nu a ridicat-o dar nici nu vrea sa mergem la ... (vezi toată discuția)
Alocatia pe card
VeneraM
Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)