avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract cu scoli
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract cu scoli

Buna ziua,
Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. Spune-ti-mi va rog cum trebuie procedat din punct de vedere legal. Trebuie sa am o firma? Sau ajunge un PFA (persoana fizica autorizata) ? Cum trebuie procedat in fiecare caz si care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei optiuni?
Multumesc.
Achizitia directa se poate face si de la o persoana fizica.
Totusi in acest caz fiind vorba de un sistem informatic, institutia publica va avea nevoie de garantie deci este necesar sa fie ori PFA ori SC.
Chiar daca achizitia se face direct tot sunt necesare minim 3 oferte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa facuta de institutiile publice nicolaescu43 nicolaescu43 Va rog sa-mi spuneti ce se intelege prin achizitie directa pe care o pot face institutiile publice. Pot sa cumpere bunuri si servicii pana la 15.000 de euro ... (vezi toată discuția)
Comanda donigao donigao Buna ziua, In ce conditii o autoritate contractanta poate face o achizitie pe baza de comanda? Aceasta optiune este conditionata valoric sau/si de natura ... (vezi toată discuția)
Achizitii directe pe proiect posdru carmenbucur carmenbucur O insitutie publica, partener intr-un proiect POSDRU trebuie sa faca achizitii de produse si servicii ale caror valori sunt sub pragul de 30 000 euro. Conform ... (vezi toată discuția)