avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Datele personale puse online
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Datele personale puse online

Judecatoriile din romania, pun online Numele complect la fiecare persoana care are un dosar la judecatorie. Indiferent ca e caz civil sau penal, si binenzeles fara voia persoanei.

Acest lucru este O Reclama a institutiei judecatoresti.

Doresc sa dau in Judecata statul sau Judecatoriile.

Ce judecatorie se ocupa de asemenea caz.
asta pentru ca procesele sunt publice !
da procesul o fi public, dar numele meu nu.
Apai cu raspunsul pe care domnule vlafesan l-ai dat,nu te-as lua nici pe gratis ca avocatul meu. Imi pare rau pentru tine.

Raspunsul este foarte corect. Aveti posibilitatea sa intrati pe site-ul tribunalului unde se desfasoara procesul si sa ii rugati sa numai apara pe site, dosarul dvs, motivati pt ce doriti acest lucru. Pe langa site-ul tribunalui stiu ca mai este o firma acreditata care publica dosarele( termene de judecata, motivul amanarilor, nicidecum cauza dosarului), de asemenea si pe dansii puteti sa ii contactati. Eu va garantez ca in 2-3 zile nu v-a mai aparea nimic pe site. Bafta!
Procesele sunt publice, la fel si dosarele.

Deci pe langa faptul ca o persoana poate afla numele dvs. din dosar, poate vedea inclusiv dosarul daca are un interes legitim.

Exista si o decizie a CSM prin care se cerea MJ sa cenzureze informatiile confidentiale pt. dosarele arhivate
Ultima modificare: Joi, 21 Iunie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
Credeti ca acesti colegi nu stiu raspunsul corect deoarece nu va place dumneavoastra? Vi s-a publicat cumva vreo informatie confidentiala, CNP, adresa la care locuiti, numarul de telefon? De ce nu va suparati si pe asociatia de proprietari ca va afiseaza numele in tabelul de intretinere si in tabelul nominal al locatarilor? Ba ati putea sa si injurati postasul ca va intreaba cum va numiti cand aduce corespondenta. Haideti, unele opinii chiar frizeaza penibilul

Alte discuții în legătură

Codul numeric personal postat abuziv pe site-ul unei universitati calandrino21 calandrino21 As dori sa intreb daca as avea vreo sansa sa castig un proces impotriva Univ. de Medicina di Cluj intrucat mi-a postat pe internet ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau in judecata un reporter care mi-a scris numele intreg intr-un ziar online ? RazvanCr RazvanCr Buna ziua, Am o mica problema. Acum ceva timp am fost implicat intr-un accident auto (din vina mea). Un domn reporter de la un ziar s-a gandit sa faca un ... (vezi toată discuția)
Protejare date cu caracter personal pe portalul portal.just.ro BMW123 BMW123 Salut, Am fost reclamant intr-un proces civil (litigii de munca) cu fostul angajator si numele si prenumele mi-au aparut pe portal.just.ro asociate ... (vezi toată discuția)