avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... obtinere ajutor deces
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

obtinere ajutor deces

Dupa o persoana pensionara decedata unde se depune cererea de acordare a ajutorului de deces: in localitatea de domiciliu a decedatului, in localitatea resedinta de judet apartinatoare comunei resedintei decedatului, in localitatea unde a decedat sau in localitatea unde are domiciliul solicitantul ajutorului de deces. ????
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:06, 22 Iunie 2012
In localitatea resedinta de judet. Condoleante!
Cererea se depune la Casa de Pensii de care apartinea persoana decedata si de unde primea lunar pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare povestitorul povestitorul in cazul in care persoana decedata e un copil decedat in spital la scurt timp dupa nastere(cu certificat de nastere si certificat de deces) cel care solicita ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap primeste ajutor de deces? dark0n3 dark0n3 Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care primea ajutor de handicap si a decedat poate primi ajutorul de deces. Mentionez ca persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
Ajutor financiar pentru inmormantare vasyviasu vasyviasu Sunt beneficiar al legii 416/ 2001 ajutor social si mi-a decedat mama , am dreptul la ajutor financiar pentru inmormantare din partea autoritatilor locale ? (vezi toată discuția)