avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... chemare in romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

chemare in romania

sunt maritata cu un cetetean egiptean! eu sunt in romania si el in egipt. as vrea sa-i fac chemare in romania si nu stiu un de sa ma duc si ced acte imi trebuie ca sa poata sa primeasca viza sa poata locui cu mine in romania . va rog sa ma ajutati !!!

Alte discuții în legătură

Probleme întâmpinate cu viza soțului meu egiptean la ambasada româniei Crina99 Crina99 Sunt căsătorită cu un cetățean egiptean de un an și trei luni .căsătoria a fost încheiată în Egipt.Dupa căsătorie am venit în România pentru a ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in romania cu tata egiptean Ela81 Ela81 Buna ziua, Sunt casatorita in Romania cu un cetatean egiptean eu fiind crestina , el musulman. avem un copil nascut in romania iar tatal vrea sa-i faca la ... (vezi toată discuția)
Viza expirata a unui copil minor evelinebloos evelinebloos Buna ziua , Am un copil minor de un an cu dubla cetatenie ( egipteana- romana ) , nascut in egipt ( tatal egiptean ). Are certificat de nastere egiptean ... (vezi toată discuția)