avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie pentru limita de varsta

Exista posibilitatea ca o firma privata, o persoana autorizata, sa-mi calculeze coantumulm de pensie limita de virsta? Am 29 de ani vechime, din care 11 in grupa I, cca 2 in grupa 2....................si am o pensie de 790RON. Ca sa nu mai spun ca lucrez din 2008, dupa pensionare. Va rog sa ma ajutati Multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:21, 23 Iunie 2012
Solicitati de la casa de pensii un buletin de calcul al pensiei dumneavoastra care trebuie sa existe in dosar. Aveti dreptul sa solicitati chiar si o copie a intregului dosar existent la casa de pensii. Apelati apoi la un expert contabil sa verifice si sa constate daca vi s-a stabilit corect punctajul si implicit cuantumul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 113/2021 Cami2014 Cami2014 O persoană care a fost pensionată medical gradul II de invaliditate în perioada 2004 - 2010, căreia i s-a calculat greșit punctajul de pensie, dar ... (vezi toată discuția)
oug 100/2008 calu2006 calu2006 m-am pensionat de boala in 03.02.2009. la calculul stagiului de cotizare am : conditii speciale: 22ani7luni 2zile( anterior1.04.2001 15ani 6luni 4 zile) ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta Anton.Sandu Anton.Sandu Doresc sa va expun o situatie al unchiului meu si va rog sa-mi spune-ti: - daca actiunea este introdusa in termen, avind in vedere data pronutarii Decizii ... (vezi toată discuția)