avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... experiza I.M.L
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

experiza I.M.L

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns....Un prieten in urma unor lovituri primite la nivelul fetei a ramas cu o vatamare permanenta(slutire).cel putin in urma radiografiei(tomograf),rezulta faptul ca oasele sunt usor dislocate(de la mandibula).A obtinut certificat medico-legal cu un nr.de 18-19 zile de ingrijiri medicale.nu a stat internat insa aceasta vatamare nici in momentul actual nu s-a vindecat....de 1 an si 3 luni....A depus plangere insa doreste sa obtina un nr.mai mare de zile de ingrijiri medicale,si nu stie cum sa procedeze unde sa se adreseze si cu ce acte???Am inteles ca la I.M.L Bucuresti....va rodg sa ma ajutati cu cateva sfaturi utile:-/
Cel mai recent răspuns: Edvinn , utilizator 15:14, 22 Iunie 2012
Se poate prelungi numarul de ingrijiri medicale, iar apoi incadrarea juridica se va schimba . Totul depinde de numarul de ingrijiri medicale care necesita pt vindecare. Ca sa existe slutire, numarul de ingrijiri medicale mai mare de 60 de zile ,aceasta trebuie sa aiba un caracter permanent, prin acte medico-legale se stabileste daca s-a suferit un prejudiciu estetic. Uita`te la art 182. C.pen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiunea de slutire corinuta corinuta As dori sa aflu daca mai este incriminata acesta fapta, respectiv infraciunea de slutire, daca ati putea sa/mi spuneti cadrul legislativ (vezi toată discuția)
Art.180 vs art.181. ContSters75393 ContSters75393 Buna.Va rog frumos sa imi spuneti si mie care ar fi minimul de ingrijiri medicale ptr a se face diferenta intre art 181 vatamare corporala si care si loviri ... (vezi toată discuția)
Slutire? geo-vem geo-vem Este slutire cind o persoana este lovita in zona fetei si in urma lovituri ia-u cazut 2 dinti si sub buza ia ramas semn de 2,5cm. (vezi toată discuția)