avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reziliere contract UPC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reziliere contract UPC

Buna ziua,

Am un contract cu un furnizor de internet(UPC) valabil 1 an(a expirat in luna martie).
Mentionez ca sunt persoana juridica si in locatia respectiva am dechis un punct de lucru.
Doresc sa reziliez acest contract deoarece ma mut din locatia actuala.
Am sunat la ei si mi-au spus ca se poate doar daca aduc o dovada de la registrul comertului pentru inchidere punct de lucru.
Daca nu, se poate face in termen de 60 zile de la solicitarea scrisa plus o taxa de reziliere in avans cu plata restului de perioada contractuala.
Precizez ca ei au considerat prelungire de drept(conform contractului) daca nu exista o solicitare inanintea incheierii contractuale.
Doresc sa mai mentionez ca in urma cu 3 luni nu stiam ca o sa inchid punctul de lucru.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 14:23, 22 Iunie 2012
Vi s-a oferit o varianta foarte buna: "Am sunat la ei si mi-au spus ca se poate doar daca aduc o dovada de la registrul comertului pentru inchidere punct de lucru".
Inchideti punctul de lucru, iar o copie dupa rezolutia Registrului Comertului prin care se dispune inchiderea punctului de lucru trimiteti-o la ei impreuna cu o notificare de incetare a contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie fixa manuelle manuelle Buna ziua. La adresa unde mi-am desfasurat activitatea beneficiam de serviciu de telefonie fixa si internet. De 6 luni mi-am inchis punctul de lucru in locatia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract upc bogdanmihaela bogdanmihaela in noiembrie 2013 s-a incheiat un contract pe 2 ani cu upc la o locatie numai ca in ianuarie 2015 a trebuit sa ma mut, in ianuarie am sunat la upc am anuntat ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)