Am un contract cu un furnizor de internet(UPC) valabil 1 an(a expirat in luna martie).
Mentionez ca sunt persoana juridica si in locatia respectiva am dechis un punct de lucru.
Doresc sa reziliez acest contract deoarece ma mut din locatia actuala.
Am sunat la ei si mi-au spus ca se poate doar daca aduc o dovada de la registrul comertului pentru inchidere punct de lucru.
Daca nu, se poate face in termen de 60 zile de la solicitarea scrisa plus o taxa de reziliere in avans cu plata restului de perioada contractuala.
Precizez ca ei au considerat prelungire de drept(conform contractului) daca nu exista o solicitare inanintea incheierii contractuale.
Doresc sa mai mentionez ca in urma cu 3 luni nu stiam ca o sa inchid punctul de lucru.
Vi s-a oferit o varianta foarte buna: "Am sunat la ei si mi-au spus ca se poate doar daca aduc o dovada de la registrul comertului pentru inchidere punct de lucru".
Inchideti punctul de lucru, iar o copie dupa rezolutia Registrului Comertului prin care se dispune inchiderea punctului de lucru trimiteti-o la ei impreuna cu o notificare de incetare a contractului.