Buna ziua. Cu respect va rog sa ma lamuriti cu privire la o problema. Acum aproape 5 ani, se pare ca am avut o restanta de 60 de lei la abonament. Am aflat acum cateva zile printr-o scrisoare trimisa de o agentie de recuperatori, ca datorez 1200 lei fiind incluse penalizari.Eu nu am stiut nimic pana in aceasta data, am anuntat la momentul respectiv ca renunt la abonament, dar la ei cum dureaza nu stiu cate luni, nu am mai folosit numarul. O astfel de suma se prescrie? Ce ar trebui sa fac in acest caz? Multumesc foarte mult anticipat!
Datoria s-a prescris dupa trecerea unui termen de 3 ani de la scadenta facturii. Le puteti spune celor de la firma de recuperari sa se stearga la gura cu acea factura, pentru altceva nu o mai pot folosi.
Sa nu cumva sa platiti ceva. Nu au ce sa va mai faca , o sa incerce sa va sperie sa nu cadeti in plasa si sa nu cumva sa acceptati daca va fac oferta "plateste d-le si tu aia 60 de lei si te lasam in pace" orice plata e o recunoastere a facturii si duce la anularea prescrierii. Legal le-ati t***-o nu mai pot face absolut nimic decat sa bata din gura,....
p.s. de asemeni sa nu semnati daca primit vre-o recomandata de la ei si sa nu recunoasteti nimic daca vorbiti cu mai mult de un reprezentant de-al lor. De asemenea feriti-va pe cat puteti de convorbiri inregistrate sau aveti grija ce spuneti (Eu am facturi neplatite, d-le nu stiu nimic de nici o factura,... astia vorbesc prostii, eu sunt model de moralitate si corectitudine mint astia de ingheta apele :D)
Executare silita
staiculuci
In 2009 tatal meu a avut 3 abonamente la [editat] pe numele sau.Tot atunci a primit un telefon prin care i s-a spus ca a castigat 1000 de minute pentru ca era ... (vezi toată discuția)