avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie executor
Discuție deschisă în Executare silită

somatie executor

buna.am primit o somatie de la executor pentru plata tarifului de despagubire a folosirii drumurilor publice la 8 procese verbale de contraventie.mentionez ca am vreo 12 amenzi iar 4 le-am castigat in instanta iar 8 nu toate fiind in aceleasi conditii.pot sa fac contestatie sau ceva sa platesc o singura taxa avand in vedere ca amenzile sunt in decurs de o luna si tariful de despaguibire e pe un an.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:36, 22 Iunie 2012
Nu. Daca ati pierdut in instanta, irevocabil, trebuie sa le platiti pe toate cele care nu au fost desfiintate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cnadnr andreistuparu andreistuparu Buna ziua, am primit de la un birou de executare silita 2 procese verbale prin care mi se comunica faptul ca sunt executat silit pentru 2 amenzi de rovinieta ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa amenda rovinieta Alina1988 Alina1988 Buna ziua, As dori un sfat, poate din partea cuiva care a fost in aceeasi situatie. Iata problema tatalui meu: in anul 2011 a primit o amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Rovinieta (taxa despagubire) Klara77 Klara77 Buna ziua , Am următoarea problema si înainte sa iau o decizie , poate primesc si câteva sfaturi . Acum câteva zile am primit de la CNADR , SOMATIE de ... (vezi toată discuția)