avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA

Buna ziua, doresc sa incep un business online cu imbracaminte si accesorii ca mai apoi sa inchiriez si-un spatiu comercial ptr vanzare. Intrebarea mea este daca pot sa am un astfel de business infiintandu-mi un PFA ce are ca obiect de activitate comertul cu amanuntul, cu exceptia moto si auto, adica avand codul caen 47, in mod particular 477,4771,4778,4779(desfacere in magazine specialiate) si 479, 4791 si 4799, iar daca da de ce anume atestat profesional am nevoie sau ce acreditari profesionale ca nu pot sa-mi dau seama.
Un atestat in activitati financiare si comerciale este bun?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:50, 22 Iunie 2012
Detalii infiintare PFA aici: [ link extern ] .
Nu stiu ce inseamna exact acel atestat in activitati financiare si comerciale. Inainte de a demara infiintarea PFA faceti o vizita la registrul comertului sa va confirme sau nu acceptarea acestui inscris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul neefectuat prin magazine claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am nevoie de ajutor de specialitate in ceea ce priveste infiintarea unei societati comerciale avand ca obiect de activitate clasa codului caen 526- ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)