avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refuzul administratorului revocat de a preda acte ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refuzul administratorului revocat de a preda acte societatii(acte contabile, CUI, etc.)

Buna
Un administrator cetatean UE al unui srl a imputernicit o persoana romana la Notar sa exercite atributiunile acestuia de a administra societatea dpdv contabil si cu tot ceea ce tine de un administrator.
In urma unor neintelegeri administratorul revoca mandatul la notar, se aduce la cunostinta , se aduce la cunostinta, acesta semneaza de luare la cunostinta in fata notarului.
Acesta refuza sa predea actele contabile si celelalte acte .
Intrebare: cum pot sa le recuperez??????????
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 00:05, 23 Iunie 2012
Faceti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu cod penal nou cristiursa cristiursa conform noului cod penal constituie infractiune patrunderea fara drept in sediul unei persoane juridice daca persoana juridica respectiva este controlata de ... (vezi toată discuția)
Ajutooor !!! dorin2007 dorin2007 pentru vanzarea unui imobil,unul dintre mostenitori a imputernicit alt mostenitor(sora lui) pt a se putea semna vanzarea imobilului in absenta acestuia(pt ca a ... (vezi toată discuția)
Administrator / reprezentant legal - numire manager irina_trusca irina_trusca Buna ziua. As vrea sa aflu daca la semnarea unui CIM pentru funcția de manager este necesară semnătura administratorului unei societăți sau CIM poate ... (vezi toată discuția)