avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refuzul administratorului revocat de a preda acte ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refuzul administratorului revocat de a preda acte societatii(acte contabile, CUI, etc.)

Buna
Un administrator cetatean UE al unui srl a imputernicit o persoana romana la Notar sa exercite atributiunile acestuia de a administra societatea dpdv contabil si cu tot ceea ce tine de un administrator.
In urma unor neintelegeri administratorul revoca mandatul la notar, se aduce la cunostinta , se aduce la cunostinta, acesta semneaza de luare la cunostinta in fata notarului.
Acesta refuza sa predea actele contabile si celelalte acte .
Intrebare: cum pot sa le recuperez??????????
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 00:05, 23 Iunie 2012
Faceti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act notarial intocmit in strainatate (procura reprezentare succesiune si incasare despagubiri) DanGheorghe DanGheorghe Bunàziua , as avea o intebare , Am avut nevoie de o imputernicire fàcutà mamei mele ca sà mà reprezinte in un caz de succesiune si incasare ... (vezi toată discuția)
Ajutooor !!! dorin2007 dorin2007 pentru vanzarea unui imobil,unul dintre mostenitori a imputernicit alt mostenitor(sora lui) pt a se putea semna vanzarea imobilului in absenta acestuia(pt ca a ... (vezi toată discuția)
Procura societate - probleme allie22 allie22 Buna seara. Va solicit ajutorul intr-o problema. In urma cu un an am primit o procura de reprezentare a administratorului unei firme, administratorul in ... (vezi toată discuția)