avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 300

am trimis declaratia 300 cu date gresite. cum pot sa trimit declaratia crecta?
Cel mai recent răspuns: ilciucana , utilizator 17:28, 23 Octombrie 2012
D300 nu are rectificativa.Faceti regularizare TVA in decontul lunii urmatoare, folosind randul 16 ori randul 30, in fuctie de corectie.
Nu uitati si de corelatia cu D394.:)
buna ziua
va rog sa-mi spuneti ce pot face in cazul unui decont din dec 2011, azi intampinandu-ma cu aceeasi problema am realizat ca am gresit
am achizitie de la persoana fizica lemn, atunci nu mi-am dat seama ca se trece la Achiziţii de bunuri şi servicii scutite de taxă sau neimpozabile, eu am trecut la achizitii taxare inversa si receptia am facut cu taxare inversa, insa nu este corect deoarece nu este platitoare de TVA
va rog sa-mi spuneti cum pot face corectia?
va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii 390, 300 gabon gabon Buna ziua, Am o mare rugaminte sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie. In 18.12.2009 am platit avans pentru o achizitie de bunuri intracomunitare, in ... (vezi toată discuția)
Cum corelez decontul 300 cu declaratia 394 ? eu_contabilul eu_contabilul Buna ziua, In trimestrul 1/2012 am avut o factura catre o persoana juridica platotoare de tva si declaratia 300 s-a corelat cu 394 (randul 17 din 300 cu ... (vezi toată discuția)
Decl. 394 Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In decl. 394 trebuie trecuta achizitie intracomunitara de servicii publicitate Google Adwords pe care o declar in decl. 390Vies? Sau se trece ... (vezi toată discuția)