avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Sunt planificata in concediu de odihna in august a.c. dar, intre timp ma voi transfera la un alt loc de munca.
Mai beneficiez de acest concediu in luna stabilita la noul loc de munca sau trebuie sa aleg o alta perioada? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: magdutaa , utilizator 21:01, 23 Iunie 2012
Concediul de odihna se acorda proportional cu perioada lucrata.
Daca schimbati angajatorul, atunci la incetarea CIM la primul angajator veti fi despagubita cu contravaloarea zilelor de CO cuvenite si neefectuate. La al doilea angajator veti avea un numar de zile de CO proportional cu perioada lucrata pana la sfarsitul anului.
Daca veti putea efectua acel concediu in perioada dorita numai angajatorul respectiv va poate spune. Nu are nici o obligatie de a respecta o programare a CO de la alt angajator.
va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat dust_in_the_wind dust_in_the_wind ce se intampla in cazul incetarii cim fara ca salariatul sa fi avut co aferent perioadei lucrate pentru anul in curs (inca mai are zile de co neefectuat din ... (vezi toată discuția)
Numar zile concediu de odihna mincinosul mincinosul Buna seara, am 9 ani vechime in munca , si doresc sa aflu cite zile de concediu de odihna am dreptul in cazul in care relatiele mele de munca cu firma la care ... (vezi toată discuția)