avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat din magazin- citatie la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat din magazin- citatie la politie

va rog ,dc puteti sa dati o parere sau chiar un raspuns :in urma cu ceva timp am facut o prostie ma incantat ceva dintr-un magazin si am vrut sa sustrag dar ma prins la esire unde mi-au sunat alarmele si acum am primit o citatie in care scrie sa ma prezint la sectie ,conform arti,198 si as vrea sa stiu in ce se incadreaza sau ce pot face ,va multumesc cu stima:#-o#-o
Art. 198 CP se refera la... Actul sexual cu un minor!!!!
Dati curs citatiei si prezentati-va la data si ora stabilita la organul de politie.
dar mai exact ce intra in articolul asta 198.nu imi puteti relata va rog.va multumesc ori cum.
Trebuie sa vă uitaţi incă o dată pe citaţie şi să vedeţi despre ce articol este vorba. NU pate fi vorba despre art. 198 cod penal..
da asa scrie art,198,171 172 dc nu e cod penal ,fc parte din alt cod cumva ?va multumesc

Alte discuții în legătură

Furt hipermaket belle30 belle30 buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
Amenda toader oana toader oana Acum 3 zile am fost prinsa in carrefour cu produse in valoare de 300 Ron.Am fost dusa la camera de interpelare dupa care am predat marfa furata si agentii ... (vezi toată discuția)