avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Terenul meu?????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Terenul meu?????

Am o casa de 90 m2 si un teren aferent de 110 m2, intr-o curte comuna. Problema este ca deasupra mea este o terasa a unui apartament care face parte din alt corp( eu sunt corpul B, celalalt e A) . Terasa se afla pe casa mea si se continua cu podul. Casa nu are etaj si a fost mostenita de la proprietarii intregii curtii care au primit ultimii decizia de la ICRAL . Intrebarea mea : A cui e terasa tinand cont ca se afla pe terenul(aferent??) meu. Unde ar trebui sa merg?
Cel mai recent răspuns: Cristix1987 , utilizator 14:18, 2 Iulie 2012
Verificati rlv-ul.
????Releveu=Cadastru
M-am uitat pe planul curtii si in dreptul meu apare ss+p
In Releveu nu apare terasa
????????
Cristix1987 a scris:
A cui e terasa tinand cont ca se afla pe terenul(aferent??) meu. Unde ar trebui sa merg?


Avand in vedere da dvs intrebati a cui este terasa, probabil nu este a dumneavoastra. Eu am indoieli si asupra expresiei "terenul meu" deoarece ati mentionat ca locuiti intr-o curte comuna unde se afla imobilul dvs care a fost vandut de stat la un moment dat cu Lg 112 (daca am inteles corect situatia). Daca asa stau lucrurile, atunci aflati ca statul nu vindea chiriasilor si terenul aferent curtii ci doar cladirea in sine.

Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
dcgdcgdcg, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum aflu cine e proprietarul unei case? carmenbn carmenbn Locuiesc intr-o casa la curte cumparata cu legea 112.In acelasi corp de casa exista o camera unde functioneaza un magazin,fara a fi insa proprietari,acesta ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea folosirii proprietatii vera58 vera58 in anul 2002 am cumparat o casa cu tot cu teren curte.langa proprietatea mea se afla un corp de casa cumparat pe legea112.proprietatea mea are limita peretele ... (vezi toată discuția)
Apartament curte comuna beurer95 beurer95 Buna ziua, In urma cu 1 an si jumatate am cumparat un apartament intr-un corp de cladire intr-o curte interioara,corp de cladire cu nivel de inaltime P si ... (vezi toată discuția)