avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Poze pe internet cu persoane in spatiu public, cu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Poze pe internet cu persoane in spatiu public, cu proprietati personale

Buna ziua,

As dori sa creez o pagina pe facebook cu imagini surprinse in spatiul public, in viata de zi cu zi, dintr-un oras (exempu: poze de la evenimentele orasului, cu copii si adulti in prim plan, instantanee de pe strazi, parcuri, etc. ).
Si poze reprezentative cu strazi si case, vechi si noi, unele proprietate personala.
Este vreo problema cu aceste postari, privind dreptul la protejarea imaginii si proprietatii personale? Ma intereseaza, neaparat, raspunsul pentru postarea imaginilor cu case. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adari , utilizator 08:57, 26 Iunie 2012
nu puteti fara acordul lor, la evenimente o fac doar cei din presa
Multumesc pentru raspuns.
Dar daca postez imagini cu case vechi sau case noi, interesante ca arhitectura, dar care pot fi proprietate personala, este o vreo problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze cu minori pe facebook fara acordul parintilor elena-10 elena-10 Am o problema legata de aparitia unor poze ale copiiilor mei, minori, pe pagina de facebook a soacrei mele. Mentionez ca familia mea nu se afla in relatii de ... (vezi toată discuția)
Ce raspundere am daca am distribuit un articol al unui cotidian intr-un grup de facebook si o pagina de facebook al caror administrator sunt? Laurentiu9 Laurentiu9 Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema. Sunt administratorul unui grup de facebook de peste 8000 de persoane in care postez aproape zilnic stirile ... (vezi toată discuția)
Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are ... AncaValentina AncaValentina Buna. Îmi puteți spune dacă un salon de înfrumusețare are dreptul să filmeze un client și să pună filmarea pe pagina de faceboo? (fără un acord ... (vezi toată discuția)