avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Plata pentru membrii in comisiile electorale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Plata pentru membrii in comisiile electorale

Buna ziua,
daca am participat ca membru in comisia pentru alegerile desfasurate ieri,cand ne putem primi banii va rog? este o suma fixa pentru toti membrii?
multumesc!

Cel mai recent răspuns: ciprian21mac , utilizator 17:29, 25 Iunie 2012
Ieri au fost alegeri?
scuze era intrebarea mai veche la care eu nu am primit raspuns,s-au dat banii pentru serviciile prestate sau nu? astept raspuns de cand am participat in comisia de alegeri.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata membrilor din comisiile electorale ciprian21mac ciprian21mac Buna ziua, daca am participat ca membru in comisia pentru alegerile desfasurate ieri,cand ne putem primi banii va rog? este o suma fixa pentru toti ... (vezi toată discuția)
Plata membru comisie sectie votare, impozitata de doua ori? CYBORG CYBORG Buna seara! La alegerile din 5 iunie, 2015, am fost in comisie.Mi s-a spus ca voi fi sunat pentru a merge la Primarie sa ridic banii , deoarece sunt platit(ca ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei de proprietari bureac62 bureac62 Va rog sa ma lamuriti pentru ca practica nu este peste tot la fel ?Cind au loc alegeri la asociatie pentru un nou presedinte,acesta trebuie ales dintre membri ... (vezi toată discuția)