avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata membru comisie sectie votare, impozitata de doua ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata membru comisie sectie votare, impozitata de doua ori?

Buna seara!
La alegerile din 5 iunie, 2015, am fost in comisie.Mi s-a spus ca voi fi sunat pentru a merge la Primarie sa ridic banii , deoarece sunt platit(ca oricare membru al comisiei)
Dar, eu primesc ajutor social(om cu facultate!).Acuma:
mi se impoziteaza aceasta suma de bani de doua ori?O data "la sursa"-ii primesc DEJA impozitati, iar apoi mai sunt o data impozitati de catre Administratia Serviciilor Sociale Comunitare, care imi da ajutorul social de 1420 lei, deci impozitati de doua ori?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters390045 , utilizator 00:03, 9 Iunie 2016
Orice venit se impoziteaza..si eu am fost membru in comisie la alegerile locale si banii ii primiti de la Prefectura Judetului cu stat de plata ..etc. in maxim 1 luna si jumatate.
Ultima modificare: Joi, 9 Iunie 2016
ContSters390045, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare sume pentru activitatea de membru in comisia de referendum kmy28 kmy28 Se vor impozita separat sumele primite pentru activitatea de membru in comisia de referendum ? E nevoie de depunerea unei declaratii la Anaf? (vezi toată discuția)
Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca? CYBORG CYBORG Buna ziua! Persoanele care primesc ajutor social-fara sa aiba alt venit!-se pot imprumuta la o banca pentru a-si rezolva niste probleme(au destule), dar fara ... (vezi toată discuția)
Membru comisie votare - plata matyz20 matyz20 Buna ziua/seara! Cu ocazia alegerilor locale am fost membru in comisia de voatere din partea unui partid politic. Au trecut de atunci cateva saptamani si ... (vezi toată discuția)