avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

In urma partajului am jumatate dintr-o proprietate situata in jud. Arges. As vrea sa fac actiune in instanta pentru iesirea din indiviziune si sa primesc sulta pentru partea mea. Daca cineva vrea sa ma ajute sa redactez aceasta actiune, bineinteles contracost, va rog sa ma contactati la nr. 0743114880 sau e-mail steffy_967@yahoo.com.
P.S. Desigur, o sa primiti si copie de la partaj.
Va multumesc!
Stefania LUNGU

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune steffy_967 steffy_967 In urma actiunii de partaj am 1/2 cota parte dintr-un teren de 2200 mp situat in jud Arges. Vreau sa fac actiune de iesire din indiviziune si sa cer sulta. ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune Maria Cazanaru Maria Cazanaru Buna Ziua, Va rog tare mult sa ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc in urmatoarea speta. In urma succesiunii dezbatuta pe cale judecatoreasca, mama mea, ... (vezi toată discuția)
Detin 1/4 dintr-o proprietate GEORGIANA STERE GEORGIANA STERE buna. poate cineva sa ma sprijine cu vreo idee ? detin 1/4 dintr-o proprietate de 240mp (teren +imobil demolabil), impreuna cu o verisoara (1/8 fiecare), ... (vezi toată discuția)