avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... detin 1/4 dintr-o proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

detin 1/4 dintr-o proprietate

buna.
poate cineva sa ma sprijine cu vreo idee ? detin 1/4 dintr-o proprietate de 240mp (teren +imobil demolabil), impreuna cu o verisoara (1/8 fiecare), restul de 3/4 e detinut de alta ruda, care nu vrea sa vanda dar nici nu vrea sa cumpere la pretul pietii (sa plateasca sulta pe care o dorim noi), pe care il considera prea mare. noi, care vrem banii, ce putem face ? actiune in instanta, iesire din indiviziune, sau ce ? multumiri.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:00, 6 Februarie 2008
Iesirea din indiviziune merge, puteti incerca. Daca inteleg corect nu sunteti interesat de bun, ci de sulta. Bafta!
Actiune in instanta pe iesire din indiviziune... Nu incercati, reusiti sigur, nu=imeni nu e obligat a ramane in indiviziune...
Atentie la expertiza de evaluare a imobilului... De regula se face sub pretul pietei. :P
Mai bine un expert parte... si mergeti pentru redactarea actiunii macar la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta indiviziune tamara47 tamara47 Am castigat dupa foarte multi ani de batalie prin tribunale, dreptul meu la proprietate asupra cotei de 1/2 dintr-un imobil care fusese vandut ilegal de Icral ... (vezi toată discuția)
Vanzare de imobil in indiviziune kaskoo kaskoo Detin 75% din proprietatea unui imobil format din casă și teren și doresc să vând. Am găsit un cumpărător care oferă prețul cerut dar ... (vezi toată discuția)
Probleme iesire din indiviziune alex08 alex08 2 frati fac succesiune la decesul tatului lor. unul din frati este cetatean strain. inainte de decesul tatalui casa a fost cumparata de la icral in rate. in ... (vezi toată discuția)