avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... detin 1/4 dintr-o proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

detin 1/4 dintr-o proprietate

buna.
poate cineva sa ma sprijine cu vreo idee ? detin 1/4 dintr-o proprietate de 240mp (teren +imobil demolabil), impreuna cu o verisoara (1/8 fiecare), restul de 3/4 e detinut de alta ruda, care nu vrea sa vanda dar nici nu vrea sa cumpere la pretul pietii (sa plateasca sulta pe care o dorim noi), pe care il considera prea mare. noi, care vrem banii, ce putem face ? actiune in instanta, iesire din indiviziune, sau ce ? multumiri.
Iesirea din indiviziune merge, puteti incerca. Daca inteleg corect nu sunteti interesat de bun, ci de sulta. Bafta!
Actiune in instanta pe iesire din indiviziune... Nu incercati, reusiti sigur, nu=imeni nu e obligat a ramane in indiviziune...
Atentie la expertiza de evaluare a imobilului... De regula se face sub pretul pietei. :P
Mai bine un expert parte... si mergeti pentru redactarea actiunii macar la un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta indiviziune tamara47 tamara47 Am castigat dupa foarte multi ani de batalie prin tribunale, dreptul meu la proprietate asupra cotei de 1/2 dintr-un imobil care fusese vandut ilegal de Icral ... (vezi toată discuția)
Vanzare de imobil in indiviziune kaskoo kaskoo Detin 75% din proprietatea unui imobil format din casă și teren și doresc să vând. Am găsit un cumpărător care oferă prețul cerut dar ... (vezi toată discuția)
Cota parte imobil - modalitati de intrare in posesie a intregului imobil Ioana Conciu Ioana Conciu Buna ziua ,, doresc să achiziționez un imobil prin executare silita . In urma achizitiei devin proproprietara a unei cote de 85 % din imobil . Restul este ... (vezi toată discuția)