avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu copil-autoritate tutelara comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu copil-autoritate tutelara comuna

buna ziua.vreau si eu niste lamuriri in legatura cu autoritatea tutelara comuna daca se poate. de o saptamana am primit hotararea de divort si i s-a acordat tatalui dreptul la vizita o zi pe saptamana .problema e ca fetita nu vrea sa il vada,plange si e mereu speriata.el nu vrea sa inteleaga lucrul acesta si o streseaza in primul rand pe fetita.ce as putea sa fac sa il determin sa inceteze si sa ne lase in pace...nici cand eram casatoriti nu era apropiat de copil,acesta asistand la toate scandalurile.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters256479 , utilizator 23:13, 24 Iunie 2012
Sfatul meu este sa incurajati relatiile intre fiica si tata.
Puteti merge la plimbare impreuna pentru inceput.
Este important pentru fiica dvs sa petreaca timp cu tatal sau.
sunt de acord cu dnul Av. Gerber. nu cautati o solutie legala la o problema de familie. psihologic, un copil are nevoie de afectiunea ambilor parinti si legiuitorul stie asta si protejeaza acest lucru.
Eu nu cred ca ar trebui fortat copilul sa-si vada tatal...mai ales ca acesta a avut ocazia sa-si arate sentimentele cand formau o familie, iar daca nu a facut-o atunci...sa astepte pana cand copilul va dori singur sa-l revada. De ce sa-l tot traumatizeze, noua ne-ar face placere sa ni se bage pe gat o persoana, chiar parinte fiind,care ne-a speriat, ne-a umilit sau ne-a produs amintiri urate care ne-au stricat inocenta copilariei?Hai sa fim responsabili atunci cand trebuie si daca nu suntem maturi ptr asta ...sa suportam consecintele. Mai sunt si copii care iarta...chiar daca peste multi ani!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune pentru drept la vizita pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua tuturor In urma cu 4 luni am avut un proces pentru stabilire pensie intretinere minor ,stabilire domiciliu si acord cu privire la vacante in ... (vezi toată discuția)
Tatal copilului duce minorul in vacanta la bunici. parintii, ... suciu_diana suciu_diana Tatal copilului duce minorul in vacanta la bunici. Parintii, divortati fiind, se inteleg ca minorul sa fie luat de la locuinta mamei, unde sta cu aceasta si sa ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiul ... helenq helenq Locuiesc in apartamentul proprietate personala impreuna cu fiul ,nora si nepoata mea. Mentionez ca este facuta succesiunea standard in urma sotului meu si ... (vezi toată discuția)