avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cat e vina mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cat e vina mea?

Buna ziua, sunt victima unui proces penal de lovire si alte violente. proces solution de catre procuror printr-un 18^1 pt. un faptuitor cu aplic. 73B, impreuna cu dijungerea pt. celalte 3 persoane.

Problema mea: intotdeauna cand apare un 73 lit b, de obicei 50% din spitalizare o plateste partea vatamata , insa aici fiind vorba si de 3 persoane care nu au primit 73lit b nu ar fi corect ca formula de calcul sa fie

Sa se imparta la 5, deci fiecare 20%, iar eu sa platesc doar cei 20% care mi se cuvin?

Alte discuții în legătură

Lovire si alte violente xuser xuser Buna ziua, ce sansa as avea pe civil in cazul pt. un proces de lovire si alte violente? - s-a solutionat cu SUP, fata nu prezinta pericol social -a retinut ... (vezi toată discuția)
Vreo sansa pe civil? xuser xuser Am vreo sansa \\\\\\"reala\\\\\\" pe civil pt urmatorul caz: - batut mar de 5 indivizi, 18 zile medicale. Motiv: razbunare insa... -procurorul acuza ... (vezi toată discuția)
Penal - retinere circumsntanta atenuanta 73 lit b. xuser xuser Pe scurt: In cazul in care am conversat cu o domnsioara pe internet, iar prietenul domnisoarei profitand de faptulul ca avea acces la adresa de Yahoo ... (vezi toată discuția)