avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si alte violente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si alte violente

Buna ziua, ce sansa as avea pe civil in cazul pt. un proces de lovire si alte violente?

- s-a solutionat cu SUP, fata nu prezinta pericol social
-a retinut 73 lit b *cum ca l-as fi provocat pe invinuit* (fara nici o proba)
-nu am putut vedea circa o saptamana.
-18 zile de ingrjiri medicale
-am ramas cu o cicatrice
-am cheltui in jur de 10 000 lei pe operatia la ochi, RMN cap, coloana,etc Ceea ce o suna enorma nemaintalnita in alte procese de lovire si alte violente.

Bineinteles ca procurorul nu a tinut cont de circumstantele agravante (faptul ca au fost 5 iar eu doar unul), ce doar pe aceea de 73 lit b, cum ca eu as fi vrut sa ma culc cu prietena invinuitului.

Intreb acest lucru deoarece... deoarece... am vazut multe cazuri cand pt. 73 lit b, nu s-au dat nici macar daune morale, iar victima a fost obligata sa plateasca jumate din spitalizare.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:11, 2 Aprilie 2012
In lipsa probelor la dosar in temeiul carora au fost analizate succesiunea de evenimente,
circumstantele producerii acestora este hazardat a ne putea pronunta
Daca sunteti nemultumit de solutia dispusa de procuror aveti dreptul legal sa formulati plangere impotriva actelor/masurilor dispuse de acesta, in temeiul art 278 Cod procedura penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreo sansa pe civil? xuser xuser Am vreo sansa \\\\\\"reala\\\\\\" pe civil pt urmatorul caz: - batut mar de 5 indivizi, 18 zile medicale. Motiv: razbunare insa... -procurorul acuza ... (vezi toată discuția)
N.u.p./sup- redeschidere up prin infirmarea de catre procurorul general al romaniei xuser xuser Este adevarat ca un N.U.P/S.U.P poate fi infirmat de catre procurorul general al Romaniei iar ancheta sa se \"redeschida\" ? Am vazut cateva articole in ... (vezi toată discuția)
73 lit b retinut din flori ... sagui sagui Un tip intra pe profilul unei fete, fara sa stie ca defat e prietenul ei pe acel profil. Prietenul, dandu-se fata intreaba: ce vrei de la mine? Baiatul ... (vezi toată discuția)