avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie la executare- aplicarea legii mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie la executare- aplicarea legii mai favorabile în cazul ped. definitive

Pot depune contestatie la executare în momentul în care, printr-o hotărâre judecătorească definitivă, se dispune revocarea suspendării executării pedepselor şi executarea lor în regim de detenţie? Caz concret: 3 ani cu suspendare ptr furt calificat(10.02.11) ce a devenit executarea in intregime a pedepsei dupa revocare,pe 20.06.12 Acum sunt in faza in care astept minuta si in care pot depune recurs, ceea ce am sa si fac.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:13, 27 Iunie 2012
Aşteptaţi ca hotărârea să rămână definitivă .
Teoretic, puteţi depune contestaţie , însă, dacă aceasta nu se va încadra intr-unul dintre motivele prevăzute de art. 461 din Codul de procedură penală, nu vă va fi admisă.
Pentru ce motiv sa faceti contestatie la executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate revocare suspendare si pedeapsa la locul de munca Mihaela Nevoie Mihaela Nevoie Infractiune de furt calificat savarsita in perioada de incercare de 2 ani si 6 luni (anterior a fost condamnat la 6 luni inchisoare cu suspendarea executarii ... (vezi toată discuția)
Fapta savarsita in timpul suspendarii duikan duikan am fost condamnat acum un an la 1 an si 6 luni cu suspendare pentru talharie...aveam 17 ani...acum m-au prins din nou si m-au acuzat pentru furt calificat si ... (vezi toată discuția)
2 condamnari macoal macoal buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in ... (vezi toată discuția)