avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat mosternire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat mosternire

Buna seara!
Daca in contractul de proprietate al unui apartament sunt trecuti doi titulari, se poate ca doar unul dintre ei sa semneze un certificat de mosternire pentru a lasa partea lui din apartament unei alte persoane dupa deces ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinairinairina , utilizator 23:02, 2 Iulie 2012
Da se poate.

De fapt ceea ce numiti dvs."certificat de mostenire" este in realitate un testament.
:ban:Avertisment moderator!

Stimată doamnă,

Vă rog să nu mai deschideți postări noi, cu întrebări similare celor formulate anterior. Deschideți o un singur topic pe o anumită temă și așteptați răspunsurile la întrebarea dvs.

Vă mulțumesc.
Multumesc mult pentru raspuns. Dar se poate sa lase mostenire doar unul dintre proprietari partea sa de avere, iar celalalt sa nu lase nimanui? Asta inseamna ca partea lasata de primul proprietar va deveni a celui inscris in certificatul de mosternire? Multumesc MULT!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt interesat sa stiu dodorel62 dodorel62 Eu m-am despartit si am o casa mostenire pe care trebuie sa o imaprt cu foasta sotie,dar aceasta nu doreste inca sa impartim inca aceasta casa,intrucat ea ... (vezi toată discuția)
Drept de habitatie viagera AlinaLavinia AlinaLavinia Tata s-a recasatorit. Prin succesiune lui i-ar reveni un apartament cu 2 camere. Partajul nu s-a facut. Sotia lui cere, amanintandu-l cu divort, sa ii faca ... (vezi toată discuția)