avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legal sau moral ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legal sau moral ?

Buna ziua! Revin in acest Forum in speranta ca o sa ma ajutati cu un sfat.Pe scurt,situatia mea este urmatoarea : am accidentat un autoturism al firmei,din vina mea (lucru pentru care am si fost condamnat cu suspendare...).Autoturismul era in leasing,asa ca m-am angajat fata de firma sa platesc in continuare ratele pina la achitare (mai am de platit pina la anul in august,cred...).Fiind in continuare angajat al firmei,credeti ca as putea cere ca suma cu care a fost vindut autoturismul sa imi fie scazuta din datorie ? Va multumesc mult pentru timpul acordat!
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat si pentru (...mica...) speranta pe care mi-ati dat-o !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata datorie fata de firma icostin66 icostin66 Buna ziua,v -as ruga ,daca este posibil, sa primesc o lamurire : conducind masina firmei, am avut un accident din care a rezultat avarierea grava a masinii.Era ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de leasing camely07 camely07 Am urmatoarea problema cu o firma de leasing. Am o masina luata pe leasing, cu asigurare CASCO platita la zi, am avut un accident, in urma caruia s-a ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina careia nu i-a fost achitat leasing-ul cri.sta cri.sta Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu lamuriri privind situatia pe care o expun mai jos? In luna mai 2009 am cumparat o masina second hand de la o firma, ... (vezi toată discuția)