avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere cont la BNR
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere cont la BNR

Buna dimineata,

Ma adresez dumneavoastra cu o rugaminte.
O persoana juridica din Polonia doreste sa-si deschida un cont la BNR.
Imi puteti spune va rog, ce act normativ/regulament BNR reglementeaza deschiderea de conturi la BNR?
Din cate stiu eu, doar institutiile de credit pot deschide conturi la BNR, dar e posibil sa gresesc.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: valeria.bisa , utilizator 17:16, 25 Iunie 2012
BNR nu este baca comerciala si deci nu deschide conturi persoanelor private sau publice. singurele entitati care au cont la BNR sunt institutiile de credit cf OUG 99/2006.
Va multumesc pentru confirmarea parerii mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar in alta tara Paul Simion Paul Simion Poate o societate comerciala sa-is deschida un cont bancar in alta tara fara a avea deschis punct de lucru/reprezentanta etc? Exista cumva vreo norma legala ... (vezi toată discuția)
Imprumut societate tampau gabriela tampau gabriela Cum se procedeaza daca o persoana fizica ( nu este asociat al firmei ) imprumuta o societate cu suma de 100.000 euro ? Se face contract de imprumut prin ... (vezi toată discuția)
Modificarea oug 99/2006 din 2008? laura_frincu laura_frincu Buna ziua, am nevoie urgent de ajutor! Vreau sa aflu care este modificarea adusa Ordonantei de Urgenta 99/2006 din anul 2008? Este vorba despre OUG 215/2008 ... (vezi toată discuția)