avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martori la divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martori la divort

Sotia mea a bagat divortul printr-o motivatie aiurea de violenta desi nu are certificat medico-legal, desi au fost niste fapte acum 3 ani. Martori ar fi soacra mea care tine la mine si nu prea vrea divortul si nasa mea de cununie, care vrea sa "ajute" la divort, poate sa puna acesti martori??? din familie ca totusi sunt din familie astept raspuns . Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:38, 25 Iunie 2012
La divort poate fi martor oricine din familie, cu exceptia copiilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort fara acordul unuia dintre soti danidaniela danidaniela Buna seara.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.prieteni de-ai mei,sot si sotie,se afla intr-o situatie destul de complicata.el a batut-o,ea vrea sa isi scoata ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj chirila_mihaela chirila_mihaela pov mea e alfel:m.am casatorit cu sotu meu...acum 3 ani jumate---am inceput totu de la zero....acum avem o fetita de 2 ani jumatate,,,am reusit sa ne cumparam ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi divort cu minori ContSters200238 ContSters200238 Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotul meu, urmeaza sa avem prima infatisare. Ca in majoritatea cazurilor, sotul meu nu este de acord cu divortul, ... (vezi toată discuția)