avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... unde este inmormantat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

unde este inmormantat

Buna ziua si imi cer scuze daca nu am dat peste potrivnicul loc , daca nu, va rog sa ma indrumati spre adresa cea buna.
Ma numesc LUPAN TEODOR fiul lui LUPAN TIMOFEI si as vrea sa stiu unde ingropat. Prea multe informatii nu am despre el :
LUPAN TIMOFEI , nascut la data de 20 mai1910 cu numarul 20 in registrul matricol al raionului Sesteci , judetul Soroca.
Parinti : LUPAN IACOV si LUPAN EZGHENIA
S-a casatorit in anul 1940 cu BUJOREANU MARIA
A fost incorporat in mai 1943 la statia SOLDANESTI, judetul SOROCA.
Dupa un timp am auzit ca ar fi in cadrul Batalionului 12 Dorobanti , Vanatori de munte. Astea sunt toate informatiile pe care le detin.
Va multumesc anticipat, cu respect
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:07, 25 Iunie 2012
Nu va putem ajuta concret.
Daca sunteti cetatean roman si daca aveti acte doveditoare ale filiatiei (posibil ca si doar certificatul de nastere sa va fie de folos) numai Serviciul Evidenta Persoanelor va poate ajuta: exista posibilitatea sa faceti o cerere prin care sa cereti aceste date.
Daca cunoasteti ultimul domiciliu a persoanei in cauza,puteti solicita autoritatii locale de stare civila sa va comunice datele inregistrate in evidenta
Mai exista varianta ,daca detineti calitatea de ruda,sa solicitati informatii direct la IGP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces pentru deces in 1940 cris_drg cris_drg 2 fii au nevoie de certificatul de deces al mamei pentru formalitatile de mostenire dupa bunic/tatal mamei. Mama lor a decedat in 1940, in Bucuresti. Pana ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant student Alexandru9314 Alexandru9314 Deci problema sta in felul urmator, intre 01.10.2014 si 31.07.2015 am stat la camin si am avut viza de flotant pe spatele buletinului. In continuare stau in ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)