avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu executarea
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu executarea

buna ziua.revin iar pe forum de data asta cu multe incurcaturicpe care nuy le maipot descurca...in luna martie mi s-a facut proprire pe salariu de catre o anumita doamna executor bancar.banii mi se opreau din contul de salariu de pe card...luna aceasta mi s-au orit bani atat de la locul de munca cat si de pe card.intre timp dosarul meu de executare silita a fost preluat de un alt executor bancar..am fost la banca sa spun ca mi sa oprit salariu din doua locuri acestia mau trimis la angajator angajatorul la banca si tot asa...pana la urma am luat legatura cu executorul bancar pentru a mi debloca contul de salariu care mia zis ca el nu poate sa fac acest lucru pentru ca proprirea nu a fost infiintata de el si sa aiu legatura cu fostul executor sau cu banca unde am credditul ...banca mia spus ca nu mai am nici o legatura cu ei ...fostul executor numai e de gasit...cel nou mia zis cami trimite la angajator cerere de infiintare a propririi...bani mi sau oprit lunar dar unde sau dus?nu stiu credeti0ma m-au ametit de tot numai stiu ce sa fac
ajutatima unde trebuie sa merg ca sa mi se opreasca bani o singura data doar de la angajator?mam saturat sa ma trimeata de colo colo fara nici un rezultata
executorul ma trimite la banca
banca ma trimite la executor
ajutatima va rog mult sunt disperta imi cer scuze ptr greseli raspuns va rog

Alte discuții în legătură

Proprire salariu softloom softloom Buna ziua. Imi puteti spune care este procedura in cazul unei propriri pe salariu? Cat la suta din salariu se ia si daca suma care se ia imi plateste din ... (vezi toată discuția)
Numai inteleg nimic...ajutati-ma! anamariamario anamariamario Buna ziua.in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la banca x de 8000 ron si un card de cumparaturi de 500 ron.anul acesta mi s-a instituit ... (vezi toată discuția)
Proprire salar danuta2002 danuta2002 Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)