avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA COD CAEN 7022 CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA COD CAEN 7022 CONSULTANTA IN AFACERI SI MANAGEMENT

DACA PERSOANA ARE DIPLOMA DE MASTER IN " MANAGEMENTUL POLITIEI LOCALE" SE POATE CONSTITUI PFA PE CODUL CAEN 7022?

Alte discuții în legătură

Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru produse handmade cristinnacoman cristinnacoman Am un PFA, cod CAEN 7022 – activitati de consultant pentru afaceri si management (activitate principala) si cod CAEN 7830 - servicii de furnizare si ... (vezi toată discuția)