avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am dreptul sa imi recuperez fisa medicala si testarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am dreptul sa imi recuperez fisa medicala si testarea psihologica platite la scoala de soferi?

Buna ziua,

Pe scurt povestea: anul trecut la sfarsitul lui iunie am primit dosarul de absolvire a Scolii de soferi. La inceputul lui iunie anul acesta (deci acum trei saptamani) mi-am luat din nou cazierul de la Politie si am refacut la scoala fisa medicala (120 RON) si testarea psihologica (100 RON) ca sa pot da, pentru prima data, sala si traseul. Din pacate, am picat traseul, ceea ce inseamna ca trebuie sa reiau scoala. Cu dosarul pentru DRPCIV am primit de la scoala fisa medicala, nu insa si testarea psihologica. Am dreptul sa cer si testarea psihologica astfel incat sa nu mai platesc la urmatoarea scoala de soferi, sau au ei dreptate refuzind sa imi dea ceva ce am platit si care este inca valabil?

M-ar ajuta foarte mult raspunsul dumneavoastra....

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
AlexCiobanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Am traseul pe 3 noiembrie voi fi la a 2 a incercare am picat ... Ildi1981 Ildi1981 Am traseul pe 3 noiembrie voi fi la a 2 a incercare am picat prima data Cei de la scoala si cea care m- a reprogramat pt traseu au spus ca dosarul medical ... (vezi toată discuția)
Permis auto Marian233 Marian233 Buna ziua eu m-am inscris la o scoala de soferi ,as vrea sa mentin ca am un handicap de gradul 2 accentuat, la scoala de soferi mi sa cerut pentru fisa ... (vezi toată discuția)
Cod rutier (urgent) Geaniu7 Geaniu7 Ma numesc Stan Mihai Alexandru si am 20 de ani . Pe data de 22.07.2013 am bagat dosarul pentru a-mi obtine permisul de conducere. Nu am putut da traseul din ... (vezi toată discuția)