avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Buna ziua eu m-am inscris la o scoala de soferi ,as vrea sa mentin ca am un handicap de gradul 2 accentuat, la scoala de soferi mi sa cerut pentru fisa medicala sa o platesc de doua ori fisa adica 240 de lei in schimb de 120 de lei ,ei spun ca asa este pt cei cu handicap ,am intrebat sa inteleg de ce ,dar sincer nu am primit un raspuns foarte clar..poate sa imi spuna cineva despre ce este vorba?va multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:03, 18 Martie 2017
Ati facut testul psihologic separat?
Asa s-ar explica costurile, fisa medicala 120 si testul psihologic 120.
Le-ati facut in cadrul scolii sau iin unitati medicale?
Nu este nicio diferenta intre fisa medicala ptr persoane cu sau fara handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dreptul sa imi recuperez fisa medicala si testarea psihologica platite la scoala de soferi? AlexCiobanu AlexCiobanu Buna ziua, Pe scurt povestea: anul trecut la sfarsitul lui iunie am primit dosarul de absolvire a Scolii de soferi. La inceputul lui iunie anul acesta ... (vezi toată discuția)
Obtinere permis auto - persoana cu handicap elena1989-20 elena1989-20 buna ziua! va scriu in speranta ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pt ca nicaieri nu primesc un raspuns concret.... ....am o sora care vrea sa inceapa scoala de ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)