avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... help....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

help....

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca sunt pfa si am si cim, in perioada cat am concediu pre si postnatal mai pot emite factura pe PFA ( cim-ul va si suspendat).
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 08:55, 27 Iunie 2012
parerea mea este ca puteti emite facturi pe PFA pana la intrarea in CCC...
imi puteti spune baza legala?
sau unde pot gasi in legislatie referire la acesta speta?
multumesc.
Nu gasiti asa ceva in legislatie .. insa din momentul intrarii in CCC nu mai puteti realiza venituri , intrucat plata indemnizatiei va fi suspendata ..
Plata indemnizatiei de concediu de maternitate pre si post natal,asa cum este ea reglementata de OUG158/2005,nu este conditionata de nerealizarea de alte venituri pe de o parte,pe de alta parte,ca si PFA,activitate independenta, nu sunteti asigurata pt. concedii si indemnizatii deci nu beneficiati de concediu de maternitate pt. acest tip de activitate ,asadar puteti desfasura activitate pe PFApana in momentul cand veti intra in ccc si cand va trebui intr-adevar sa suspendati activitatea daca doriti sa beneficiati de indemnizatia de cc.
Beneficiaza de concediu de maternitate si de indemnizatia aferenta intrucat are incheiat si c.i.m. ...

Va rog sa-mi spuneti daca sunt pfa si am si cim, ....


Alte discuții în legătură

Concediu pre- si postnatal pentru pfa cameliaczeran cameliaczeran Buna ziua, desi am citit cateva Og-uri nu ma pot orienta cum sta treaba cu cei care au Pfa? Am inteles ca durata cumulata a concediilor este de 126 de zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu pre si postnatal anka_pinty anka_pinty Buna ziua. Am ceva nelamuriri in legatura cu indemnizatia pt concediu pre si post natal. unde trebuie sa merg pt a depune actele(daca trebuie sa depun ceva si ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)