avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Lista cu candidatii la concurs pt. functie publica ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Lista cu candidatii la concurs pt. functie publica executie

Bună seara,

Doresc să ştiu exact cu câte zile înainte de proba scrisă se publică lista canditaţilor pentru un post de executie scos la concurs. De ex, pe 18 iun. s-a incheiat depunerea dosarelor, examenul este pe 2 iul. iar astăzi 25, am sunat pt. a afla dacă mi s-a acceptat dosarul, dar de la resurse umane nu au vrut să-mi spună câte persoane s-au înscris. Nu este f. important, vroiam doar sa stiu pt. ca mai am o oportunitate de angajare în privat şi m-ar fi ajutat să-mi evaluez şansele la fiecare. Eu sunt mai suspicios, iar ezitarea asta m-a facut să cred ca e posibila inscrierea unor favoriti si saptamana aceasta, din moment ce nu mi s-a spus câţi suntem pe post... Este un scenariu plauzibil? Nu mă interesează numele, ci doar numărul de participanţi la concurs; am dreptul să cer informatia asta?

Mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 23:29, 25 Iunie 2012
secretarul comisiei are obligatia de a comunica rezultatul probei de selectie a dosarelor dupa selectarea acestora de catre membrii comisiei de concurs.

dupa cum deduc din ce ati scris mai sus este vorba de un concurs cu termen normal. de la data publicarii anuntului in MO se calculeza 20 de zile calendaristice, timp in care se pot depune dosarele. apoi are loc selectia dosarelor care se poate intinde pe maxim 5 zile lucratoare. anterior probei scrise, se asigura 24 de ore in care se poate contesta rezultatul probei de selectie, si cel mult 24 de ore pentru solutionarea contestatiilor(unde este cazul).
astfel, fara a stii data publicarii anuntului, ma dau cu parerea si deduc ca daca pe 18.06 s-a incheiat depunerea de dosare, atunci in perioada 19-25.06.2012 a avut loc perioada de selectie. adica astazi 25.06.2012 pana la sf zilei, secretarul zilei trebuie sa afiseze rezultatul probei de selectie a dosarelor, cuprinzand numele candidatilor, functiile pentru care candideaza acestia, data ora si locul probei scrise etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie eliminare din concurs alinaleu70 alinaleu70 Buna ziua. Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o situatie si anume: am participat la un concurs proba scrisa pentru o functie publica. O doamna care era doar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie să încheie și să semneze o comisie de concurs? enigmescu enigmescu Am căutat pe net să mă lămuresc asupra documentelor pe care o comisie de concurs instituită în vederea organizării de concurs pentru ocuparea unui post ... (vezi toată discuția)