avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... proces taxa poluare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

proces taxa poluare

am avut procesul pentru inmatricularea masinii fara plata taxei de poluare pe data de 08.06.2012.pe fond.fara avocat fara a ma prezenta .solutia data de completul de judecata este :,, ADMITE ACTIUNEA". va intreb ce anume trebuie sa fac acum:
1.sa astept sa mi vina hotararea de la tribunal sau pot merge personal eu sa o ridic?
2.de unde stiu daca cei de la serviciul public inmatriculari, permise fac recurs (care este termenul pentru recurs)?
multumesc din suflet celor care mi vor raspunde.
Ultima modificare: Luni, 25 Iunie 2012
sorraine, utilizator
Cel mai recent răspuns: sorraine , utilizator 22:29, 25 Iunie 2012
asteptati hotarirea acasa ,termenul de recurs este de 15 zile de la comunicare.
15 zile de cand o primesc acasa sau de cand sa dat (adica 08.06.2012) multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina fara taxa de poluare tigralor tigralor buna ziua ! anul trecut am castigat procesul cu statul ca sa imi inmatriculez masina fara plata taxei de poluare, intre timp am plecat din tara si nu am ... (vezi toată discuția)
Contestatie timbru de mediu Ciprian_st Ciprian_st A reusit cineva sa conteste timbrul de mediu? (vezi toată discuția)