avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Care sunt condiþiile ºi actele necesare pentru ...
Discuție deschisă în Traduceri

Care sunt condiþiile ºi actele necesare pentru deveni traducãtor autorizat?

As vrea sa traduc acte sub forma legala din romana in engleza , engleza romana , si nu stiu ce acte am nevoie si unde trebuie sa ma duc pentru a obtine o autorizatie . Sunt foarte recunoscator pentru orice informatie pot primi . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:20, 26 Iunie 2012
Pentru a putea deveni traducator autorizat este necesara adresarea unei cereri oficiale
catre ministrul justiţiei ,cerere care va contine numele şi prenumele solicitantului, domiciliul complet, numărul de telefon, menţiunea că este cetăţean român sau cetăţean al unui stat membru al Uniunii Europene, al Spaţiului Economic European sau al Confederaţiei Elveţiene, precum şi limba/limbile pentru care solicită să fie autorizat ca traducător şi interpret. Solicitantul va bifa în formularul de cerere rubricile corespunzătoare actelor doveditoare anexate cererii sale.
Privitor la traducerea "legalizata"....de legalizat documente se ocupa notarul
In linkul de mai jos aveti lista cu actele necesare pentru depunerea cererii la Ministerul Justitiei, in vederea obtinerii autorizatiei.
[ link extern ]
In conditiile in care nu detineti una dintre diplomele solicitate, valide pentru obtinerea autorizatiei, va trebui sa sustineti un examen pentru atestarea calitatii de traducator in limbile dorite pentru domeniul stiinte juridice.
Detalii atestare si discutii relevante:
[ link extern ] /
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie de traducator autorizat cpcp2012 cpcp2012 Pentru obtinerea autorizatiei de traducator autorizat ce pasi trebuie sa urmez? Mentionez urmatoarele : - Am absolvit facultatea Academia Tehnica ... (vezi toată discuția)
Cum pot obþine autorizaþia de traducãtor? mery52 mery52 Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)
Autorizare traducator engleza si italiana iota_mihai iota_mihai Buna ziua, Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)