avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... transfer somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

transfer somaj

Buna ziua,
Am intrat in somaj in martie 2012 la Bucuresti.
Am schimbat domiciliul la Constanta, inclusiv dosarul de somaj. Sunt nevoita sa ma intorc la Bucuresti. Mai pot face inca un transfer dosar somaj?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 09:21, 26 Iunie 2012
Nici o lege nu limiteaza numarul de mutari de dosar somaj. Poate doar doamnele de la ghiseu sa strambe din nas.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum transfer dosarul de somaj? adriana57 adriana57 M-am mutat din Bucuresti in Constanta. Dosarul de somaj l-am facut la Bucuresti. Cum transfer dosarul? Ma duc la Bucuresti(sector 3) si acolo fac cerere? Cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! transfer loc munca. in luna mai mi-am mutat domiciliul ... nicolusa nicolusa Buna seara! Transfer loc munca. In luna mai mi-am mutat domiciliul din Constanta in Bucuresti si totodata am cerut transferul de la institutia unde lucrez in ... (vezi toată discuția)
Acordare retroactiva alocatie copil ancutadraguta ancutadraguta Buna ziua, Am un copil in intretinere, si mi-am schimbat domiciliul acum 2 ani, timp in care nu am facut mutarea dosarului de alocatie, distanta fiind mare ... (vezi toată discuția)