avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice FISA FURNIZORI DECLARATI CASTIGATORI
Discuție deschisă în Achiziţii publice

FISA FURNIZORI DECLARATI CASTIGATORI

Buna ziua am si eu o intrebare
Am un control la achizitii si contabilitate si printre altele mi se solicita fisa furnizorilor declarati castigatori
Aveti idee ce documente trbuie sa prezint exista un formular?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:06, 11 Ianuarie 2013
Nu am cunostinta in legislatie de fisa furnizori declarati castigatori, cu atat mai putin de existenta unui formular -tip. In legislatia achizitiilor publice exista doar denumirea de ofertanti declarati castigatori.

Cereti explicatii cui le-a cerut, ei trebuie sa spuna ce vor de fapt.
probabil se refera la o centralizare a contractelor atribuite si poate le sare ceva in ochi...multe contracte atribuite unei firme de ex. si spre acele achizitii sa se concentreze.
In general orice control are si o tematica ,care nu se anunta.
Si eu cred ca se refera la o lista a contractelor, structurata pe furnizori. Normal este ca cei de la control sa precizeze si ce date vor in lista, valoare, durata, etc.
Buna ziua
Puteti sa-mi spuneti va rog care sunt pasii de urmat pentru incheierea unui contract subsecvent in urma incheierii unui acord cadru?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 5 Septembrie 2012
biankka, utilizator
depine ce prevede acordul cadru. daca e incheiat cu un singur operator sau desi incheiat cu mai multi nu este permisa reluarea competitiei, este invitat cel cu care este incheiat acordul sa depuna oferta pt. ce aveti dvs. de achizitionat in concret. de ex. 100 de creioane. el va trebui sa prezinte oferta de pret aceasta cantitate, oferta care insa trebuie sa respecte pretul unitar din acrodul cadru. se mai pot negocia diverse clauze contractuale cu privire la termen de livrare, documente care sa insoteasca marfa, garantii, insa doar daca aceste lucruri nu au fost stabilite in acordul cadru sau in documentatia de atribuire. daca au fost stabilite pana acum el vor fi respectate. apoi incheiat ctr. subsecvent si din cate imi aduc aminte cred ca trebuie publicata parca o erata la anuntul de atribuire prin care sa anuntati incheierea acestui contract (sper sa nu ma insel). de asemenea, s-ar putea sa aveti si obligatia informarii anrmap in 48 de ore cu privire la incheierea acestui contract, urmand procedura de pe siteul anrmap. cam atat.

Alte discuții în legătură

Achizitii publice - reluarea competitiei Nootropic Nootropic Achizitorul deruleaza un acord cadru cu 3 operatori, atribuirea contractelor subsecvente se face prin reluarea competitiei , anume, prin solicitarea ... (vezi toată discuția)
Acord - cadru vizamali vizamali Am incheiat un acord-cadru de furnizare produse cu valabilitate de 2 ani . Pe perioada de valabilitate a acestui acord cadru nu s-a incheiat niciun contract ... (vezi toată discuția)
Acord cadru Grigore Carmen Grigore Carmen Care este procedura de reofertare pe acord-cadru? Va multumesc... (vezi toată discuția)