avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligatii firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligatii firma

pentru o firma neplatitoare de tva si fara angajati (firma de transport marfa ) :
1) ce documente contabile sunt obligatorii ( jurnal de vanzari , cumparari , etc)?
2) care ar fii declaratiile obligatorii la administratia financiara in conditiile prezentate mai sus?
3) ma poate ajuta cineva cu un model de contract cu obiectul urmator :inchiriere camion transport marfa ...ar putea avea ceva specific ? Intreb pentru ca aceasta activitate imi este total straina .
Mentionez ca a fost inmatriculata in iunie si are activitate din noiembrie (anul curent ).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanatodi , utilizator 19:03, 10 Decembrie 2004
adresa de mail la acre as putea primi modelul de contract este
ioanatodi@steaua.ro

>pentru o firma neplatitoare de tva si fara angajati (firma de transport marfa ) :
>1) ce documente contabile sunt obligatorii ( jurnal de vanzari , cumparari , etc)?
>2) care ar fii declaratiile obligatorii la administratia financiara in conditiile prezentate mai sus?
>3) ma poate ajuta cineva cu un model de contract cu obiectul urmator :inchiriere camion transport marfa ...ar putea avea ceva specific ? Intreb pentru ca aceasta activitate imi este total straina .
>Mentionez ca a fost inmatriculata in iunie si are activitate din noiembrie (anul curent ).
>Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre necesare pfa sistem real ipproiect ipproiect Buna ziua, am un PFA in sistem real neplatitor de TVA si as dori sa stiu ce registre trebuie completate (pe forum am citit diferite pareri - intrari iesiri, ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b chiden chiden DACA NU SUNT PLATITOR TVA ,SUNT OBLIGAT SA DEPUN DECLARATIA 392. (vezi toată discuția)
Sfat in legatura cu pfa sensoaltec sensoaltec buna, am un pfa deschis de aproape 2 luni. sunt neplatitor de tva si am inteles ca nu am nevoie de registru unic de control si de registru evidenta fiscala. ... (vezi toată discuția)