am un dosar din 2004 la fond am luat 2 ani exec. 2009 ,apel 2 ani exec. 2011 , am facut recurs , primul termen 0ct. 2012 , am inteles de la arhiva la curte si prin site ca parketu nu a facut recurs , am sperat ca poate obtin in cazul asta suspendare mai ales sint primar si procurorul a cerut un art. care taie pedapsa la jumatate ,pentru ca l-am ajutat ,si am fost sincer ,este vorba de evaziune ,intrebari
1. la lista la inalta curte sintem trecuti ca apelant nu recurent , si parketu tot e trecut ca apelant si inca un inculpat care sigur nu a facut recurs tot e trecut ca apelant ,o fi lista vechi care a fost la curte de apel pe mine ma intersaze parketu pentru ca fata de la arhiva a zis nu a facut recurs si nici nu mai are cum sa declare find a trecut cele 10 zile ba mai mult era dupa 3 luni de la decizia ???
2. de ce la 2 instanta nu im da suspendare oare pentru ca sint strain eu am toate conditii de luat suspendare ?
3. ce sansa am sa obtin suspendare acum la recurs in caz care parketu nu a facut recurs ?
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/for...