avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui de familie la copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui de familie la copil

Buna ziua. In urma divortului am revenit la numele de fata si as vrea sa stiu daca se poate sa schimb si numele de familie al copilului meu (sa fie acelasi cu al meu actual) fara incuviintarea tatalui si daca se poate ce trebuie sa fac .Copilul mi-a fost incredintat mie de catre instanta judecatoreasca . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: alecsandra_81 , utilizator 13:00, 10 Martie 2009
buna.am si eu o intrebare.poate ma puteti ajuta.am o fetita de 5 ani dinaintea casatoriei.fetita poarta numele meu de fata,dar pe certificat este recunpscuta de tatal ei.dupa 2 ani de la nasterea fetitei m-am casatorit cu tatal fetitei si am luat numele lui de familie.acum vrem sa trecem si fetita pe numele lui.cum pot proceda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Vlad2013 Vlad2013 In urma defacerii casatoriei , copilul ramas in custodia mamei,care ,de curand a implinit varsta de 14 ani doreste sa - si schimbe numele de familie , dupa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie a copilului din casatorie anterioara Alexa_Alexia Alexa_Alexia Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate si de ce acte am nevoie pentru a schimba numele copilului avut in casatoria anterioara si aflat in intretinerea ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil 9 ani lavy32 lavy32 fetita mea este inregistrata in prezent pe numele meu din inaintea casatoriei . din diverse cauze copilul pana la un an nu a figurat cu tata pe certificat. ... (vezi toată discuția)