avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... VANZARE IMOBIL PRIN PRIMA CASA
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

VANZARE IMOBIL PRIN PRIMA CASA

Buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate vinde un imobil prin programul Prima Casa in conditiile in care pentru imobilul resprectiv mai trebuie platita o rata catre dezvoltator, rata care in momentul in care banca vireaza banii in contul vanzatorului diferenta (ratele) care trebuie platita in rate va fi virata integral in contul dezvoltatorului, astfel ridicanduse ipoteca.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil prin prima casa NICOLETA_NIKI NICOLETA_NIKI Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate vinde un imobil prin programul Prima Casa in conditiile in care pentru imobilul resprectiv mai trebuie platita o ... (vezi toată discuția)
"prima casa" ContSters259670 ContSters259670 Ce garantie am eu ca vanzator ca o sa primesc contravaloarea imobilului dupa autentificarea contractului de vanzare-cumparare, prin programul Prima casa, atata ... (vezi toată discuția)
Vanzare .....daca ai ipoteca danielau danielau Buna seara As dori sa cumpar un apartament dar proprietarul mi-a spus ca are ipoteca . ar vrea ca eu sa ii dau avans , sa facem un act la notar o promisiune ... (vezi toată discuția)