avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... juridic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

juridic

Suntem o institutie bugetara,personal contractual.Fostul jurist si-a depus demisia,avand functia de consilier juridic ,grad1.(vechime 9 ani)
S-a angajat un alt consilier juridic(vechime 4 ani in specialitate,grad 3 conf vechimii),fiind incadrat conf. O.U.G. 10| 2008,cu acelasi salariu ca fostul jurist,spunandu-ni-se ca acest salariu i-a fost acordat prin similitudine.Poate cineva sa ma lamureasca ,cum se procedeaza corect sau daca este corect asa?
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 13:38, 26 Iunie 2012
Tot prin similitudine, din punctul meu de vedere, ar fi trebuit sa aiba acelasi grad pentru a beneficia de acelasi salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare de studii medii la studii superioare ciobotaruhoria11 ciobotaruhoria11 Sunt functionar public primarie cu o vechime la acelasi loc de munca de 25 ani. In anul 2010 mi s-a facut reincadrarea conf legii ca referent clasa III, ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)
Salariu brut - institutie publica hajnyci hajnyci Buna ziua, Sunt angajata la un consiliu judetean, in functie de consilier juridic, am 6 ani si 6 luni vechime in specialitate (toata perioada consilier ... (vezi toată discuția)