avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala

Buna ziua,
Care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru infiintarea unei societati comerciale de tip srl?
Cu stima
[ link extern ]

Cu alte cuvinte:
1. rezervare denumire firma (ONRC)
2. Sediul
3. Act constitutiv, actul pentru sediu (inchiriere/comodat), declaratie asociat fondator - atestate/autentificate
4. Specimenul de semnatura administrator - autentificat
5. Dovada varsarii capitalului social (Banca)
6. Dovada pe sediu de la AF
7. Copii CI asociati/administrator

In functie de ce asociati aveti, ce obiect de activitate aveti etc. e posibil sa fie nevoie si de alte acte. Ordinea pe care v-am prezentat-o e ordinea in care obtineti si actele, pentru ca la Banca de ex. va va cere actul constitutiv, la notar la fel, iar in actul constitutiv se trece sediul si denumirea.
Activitati de design specializat (definita in cod CAEN) include si productia publicitara (firme luminoase, banere)?
Cu stima
In opinia mea nu, pentru ca productia de materiale de publicitate (reclame luminoase, banere etc) e inclusa in CAEN 7311 Activitati ale agentiilor de publicitate.
CAEN 7410 Activitati de design specializat se refera la altceva, pantofi, bijuterii, mobila, decoratiuni interioare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri trebuie sa activez pentru confectionare de bijuterii si diferite decoratiuni? vferi vferi Buna ziua, Pentru confectionarea de bijuterii si decoratiuni din diferite materiale ce coduri CAEN trebuie activate? In momentul de fata am activate ... (vezi toată discuția)
Cod caen grafic designer pt pfa Iulian_Min Iulian_Min Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA si nu stiu sigur daca sau care dintre serviciile pe care vreau sa le prestez se incadreaza la codul CAEN 7410. ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)