avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale actionar SA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

actionar SA

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : o societate comerciala pe actiuni poate sa aiba un singur actionar?
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 16:28, 6 Ianuarie 2009
Nu, trebuie minim 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionari persoane juridice fuzioneaza hajnyci hajnyci Buna ziua, Va rog sa imi dati sfaturi ce trebuie facut in cazul in care la o SA sunt 2 actionari, persoane juridice straine, care fuzioneaza. Ma ... (vezi toată discuția)
Consiliul local - actionar la o societate comerciala clarias clarias Bună seara,poate un consiliu local sa înfiinteze o societate comerciala(nu serviciu independent in cadrul CL) la care să fie unic actionar respectivul ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi fac firma de contabilitate si audit daca nu sunt expert contabil ? Sofroni Malin Sofroni Malin Din ce m-am interesat si am citit as ptuea sa-mi fac firma de contabilitate si audit daca ma asociez cu un expert contabil ,iar eu sa am maxim 49% din actiuni ... (vezi toată discuția)