avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Buna ziua!
1. Am obtinut hotarare definitiva si irevocabila privind taxa de poluare. Unde gasesc (pentru ca am inteles ca exista), formularul care trebuie completat pentru recuperarea banilor?
2. In cat timp imi recuperez banii, conform legii, de la data depunerii cererii?
3. Daca aduc acum o masina din UE, care a fost inmatriculata acolo, si dau in judecata institutia prefectului pentru inmatricularea autoturismului fara plata taxei actuale, mai pot circula cu acel autoturism? Daca DA, ce perioada?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 18:55, 1 Iulie 2012
1. Trebuie sa mergeti la Administratia Financiara( unde ati achitat taxa), completati un formular tip, copie dupa sentinta, copie talon, copie carte de inmatriculare auto si copie carte identitate.
2. Termen stiu ca 30 zile.
3. Poate va ajuta acest link.

www.avocatnet.ro/content/for...

:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate inmatricula fara plata taxei auto ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate lamuri cineva: O cunostinta de-a mea vrea sa cumpere un autoturism din Germania si ar vrea sa stie daca il poate ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare pentru autovehicole popa_ionel popa_ionel Buna ziua! Am cumparat un autoturism DACIA LOGAN F2 AMBIANCE 1,4, conform facturii nr._________ , din data de 22-07-2010. Pentru a inmatricula acest ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara plata taxei de poluare loredanastiuca loredanastiuca As vrea sa inmatriculez un autoturism in RO care este in prezent inmatriculat in BG. Am inteles ca pot sa dau statul in judecata si cu hot judecatoreasca pot ... (vezi toată discuția)